Microsoft 365

Microsoft 365 (M365) je sveobuhvatna poslovna platforma koja uključuje alate za produktivnost, suradnju, komunikaciju i sigurnost podataka. Ova usluga uključuje niz proizvoda koji su namijenjeni pojedincima, malim i velikim tvrtkama.

Ključne koristi M365 usluge:

  • Produktivnost – M365 pruža niz alata koji pomažu poboljšati produktivnost vašeg tima. Alati poput Worda, Excela, PowerPointa i OneNotea omogućuju vam brzo i jednostavno stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata. Teams je također dio M365 usluge, što vam omogućuje jednostavnu suradnju s vašim kolegama iz bilo kojeg mjesta.
  • Sigurnost podataka – M365 pruža vrhunsku sigurnost podataka koja štiti vaše osjetljive informacije od prijetnji. Usluga uključuje automatiziranu zaštitu od prijetnji, uključujući zaštitu od zlonamjernih programa, phishinga i drugih oblika napada. Također vam omogućuje upravljanje pravima pristupa i kontrole nad vašim podacima.
  • Mobilnost – M365 omogućuje pristup vašim datotekama i aplikacijama s bilo kojeg mjesta putem cloud-a. To vam omogućuje da radite s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja, što povećava vašu mobilnost i fleksibilnost.
  • Ušteda vremena i novca – M365 vam omogućuje da jednostavno prilagodite svoje poslovne procese i smanjite troškove. Usluga omogućuje jednostavno upravljanje dokumentima i automatizirane procese, što vam omogućuje uštedu vremena i novca.

Proizvodi:

  • M365 Business Basic – Ova licenca uključuje osnovne alate za produktivnost, uključujući e-poštu, kalendare i Office aplikacije poput Worda, Excela i PowerPointa. Također pruža sigurnost za vaše podatke uz pomoć osnovnih sigurnosnih značajki kao što su zaštita od zlonamjernog softvera i zaštita od phishinga.
  • M365 Business Standard – Ova licenca uključuje sve značajke licencu M365 Business Basic, ali dodaje dodatne značajke kao što su Microsoft Teams i SharePoint. Također pruža naprednu sigurnost za vaše podatke, uključujući višestruke autentifikacije i zaštitu od gubitka podataka.
  • M365 Apps for Business – Ova licenca uključuje sve aplikacije iz paketa Microsoft Office, uključujući Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Također pruža sigurnost za vaše podatke uz pomoć osnovnih sigurnosnih značajki kao što su zaštita od zlonamjernog softvera i zaštita od phishinga.
  • Exchange Online je cloud bazirana usluga e-pošte, kalendara, kontakata i zadataka za poslovne korisnike. Usluga pruža visoku dostupnost, sigurnost i pouzdanost, kao i razne značajke kao što su anti-spam i anti-malware zaštita, mogućnost upravljanja uređajima, mogućnost dijeljenja kalendara i kontakata među korisnicima