24/7 Vama na usluzi

Bilo da Vam je potrebna ugradnja računalne opreme ili informatiziranje Vašeg uredskog prostora ili jednostavno Vam je potrebno fino ugađanje na kućnom računalu, pružamo Vam najbolju uslugu u Računalnim Popravcima i IT podršci na vašoj lokaciji bilo gdje u Zagrebu, u vremenu koje Vama najviše odgovara, cijeli dan … svaki dan.

  • Telefonska podrška – je ujedno i prvi način rješavanja problema. Na ovaj način veliki broj problema može se riješiti vrlo brzo, a korisnik može usput biti educiran kako otkloniti kvar u budućnosti.
  • Remote Assistance (podrška putem interneta) – Ukoliko problem ne možemo riješiti telefonskom podrškom, naši tehničari će se spojiti na vaše računalo sa udaljene lokacije tj. iz našeg ureda putem interneta.(Telefonska i remote podrška su brze, jednostavne i financijski najprihvatljivije. Terenska podrška je zahtjevna vremenski i financijski i u svakom slučaju je prethodno treba ugovoriti.)
  • Podrška na Vašoj lokaciji – ponekad je problem potrebno otkloniti na vašoj lokaciji zbog raznoraznih hardverskih ili softverskih zastoja. Kvarove na lokaciji korisnika rješavamo brzo i efikasno.