Naše prednosti

Točno! Mi dolazimo k Vama!

Pružamo punu računalnu uslugu i podršku na području Zagreba! Dovodimo tim iskusnih tehničara u Vaš dom ili poslovni prostor u bilo koje doba dana, bilo koji dan u tjednu.

Svi zahtjevi za popravak računala na licu mjesta dolaze s besplatnih 10 minuta dijagnostike i analize. To će odrediti da li su potrebni popravci na licu mjesta ili problem može biti riješen daljinski … štedi vam vrijeme i novac!

Ako Vam usluga popravka na licu mjesta ne odgovara, možda je daljinsko popravljanje ono što tražite. Pročitajte u nastavku kako biste saznali više o našim online uslugama i mogućnostima.

Ako ne možemo popraviti, ne trebate platiti… Čist račun – duga ljubav.

U F-JEDAN Vam nudimo samo najbolje obrazovanu podršku u industriji i samo najviše standarde u kvaliteti usluge. Mi smo tako ponosni i sigurni u naš servis da Vam nudimo jamstvo – NEMA POPRAVKA, NEMA RAČUNA. Ova garancije daje Vam duševni mir da ako ne možemo riješiti problem nećete morati platiti ni lipe … ništa. Da, dobro ste pročitali … NEMA POPRAVKA, NEMA RAČUNA!

Neki problemi, nažalost, mogu biti zbog oštećenog ili neispravnog hardvera ili starog softvera, i kao takav se ne može popraviti, osim ako je neispravan hardver zamijenjen ili softver ažuriran. U tim situacijama mi ćemo vam preporučiti najbolje zamjensko periferno ili softversko rješenje. Vaša je odluka da li ćete u tom slučaju zamjeniti hardver ili nadograditi Vaš softver, ali u tom slučaju mi ćemo držati da smo ispunili naš servis pružajući Vam rješenje za Vaš problem i preporučujući moguće radnje, dok je na Vama da odlučite prihvatiti ili ne to rješenje.

Sačuvajte svoj novac! Isprobajte online daljinsku podršku!

Za neke od udaljenijih lokacija u Hrvatskoj, neki problemi se mogu riješiti na internetu. Online daljinska podrška je uzbudljiva tehnologija koja omogućuje našim kvalificiranim IT tehničarima da poprave i riješe većinu problema, bez fizičke prisutnosti na Vašoj lokaciji.

Postoje mnoge prednosti online daljinske podrške:

  • Niska cijena
  • Uklanjanje zastoja
  • Ne čekate dolazak tehničara na Vašu lokaciju
  • Problem se trenutačno rješava

Jeste li čuli za F-JEDAN program potpore?

Ako ste jedan od naših starih kupaca, predložite F-JEDAN obitelji i prijateljima i uštedite na svojim budućim računalnim popravcima i uslugama …! Za svakog novog klijenta kojeg uputite na F-JEDAN, dobit ćete 10% popusta prilikom sljedećeg servisa računala!

Zato nas kontaktirajte još danas, kako bi saznali više o ovoj ponudi!